Anni krevetisalat
Mõnus kodune ja hästi kergelt valmiv krevetisalat. Valmib umbes poole tunniga!
Vaja läheb:
250g meelepärast pastat
330g krevette soolvees
250g krabipulki
150g Felixi marineeritud minikurke
250g kirsstomateid
1 värske kurk
200g hapukoort
3 spl majoneesi
soola
suhkurt
Valmistamine:
1. Keeda pasta al dente, kurna ja lase jahtuda
2. Jahtunud pastale lisa kurnatud krevetid
3. Kõigepealt poolita ja siis tükelda krabipulgad
4. Viiluta minikurgid
5. Tükelda kirsstomatid sektoriteks
6. Tükelda värske kurk sektoriteks
7. Lisa hapukoor ja majonees salatile
8. Lisa mõõdukalt soola ja näpuotsaga suhkrut
9. Sega ja kindlasti maitse
10. Lisa maitseaineid kui sa soovid
11. Lase enne serveerimist 10 minutit salatil külmkapis kaane all maitsestuda
12. Kaunista taldrik ja oledki valmis!
Head isu!
No comments:
Post a Comment