Friday, March 11, 2011

Peekoni-pepperoni pitsa

 Anni peekoni-pepperoni pitsa

Väga lihtne ja kiiresti valmiv mahlane plaadipitsa, mis on meie pere vaieldamatu lemmik. Seda pitsat on mõnus ka argiõhtul valmistada, kuna kasutan pitsapõhjapulbrit ja pitsa valmib umbes poole tunniga.

Kõik kogused on mul umbkaudsed, kuna kõik vajalikud koostisosad saab poest osta kas pakina või purgina, siis igaüks saab, vastavalt oma maitsele, koostisosi kas suurendada või vähendada.


Vaja läheb:
Vilma pitsapõhjapulber
340g Felixi tomatikastet
ca 140g õhukesi peekonilõike (nt Rakvere või Nõo)
ca 40g pepperoni täissuitsuvorstiviile
ca 150g ananassitükikesi
ca 200g kirsstomateid
150-300g gouda riivjuustu

Valmistamine:
1. Sega pitsapõhjapulber ja vesi tainaks ja lase sel 10 minutit seista
2. Kata ahjuplaat võimalikult ühtalselt pitsatainaga
3. Kata tainas tomatikastmega
4. Tükelda peekonilõigud ja puista pitsale
5. Pane pepperoni viilud pitsale neid äärtest natuke taina sisse vajutades
6. Puista pitsale ananassitükid
7. Pane pitsa ahju 220 kraadi juurde ja lase tal umbes 10 minutit valmida
8. Võta pitsa ahjust välja ja lisa pitsale poolitatud kirsstomatid, neid veidi taina sisse surudes
9. Kata pitsa riivjuustuga
10. Pane pitsa uuesti ahju ja küpseta veel umbes 10 minutit kuni pitsa on valmis

Head isu!


No comments:

Post a Comment